Tisztelettel üdvözlök minden kedves Olvasót!

Merészkedtem nyitni a sokszáz mellé egy újabb koncertekkel foglalkozó blogot, mivel szeretek, sőt igénylem az élménybeszámolók írását. Már többször dícsértek, hogy élvezetesen írok, és hogy igazán "átjön" az egyes koncertek hangulata a beszámolóimból. Nem vagyok se zenész, se kritikus, se újságíró, így hát tőlem ne várjatok hozzáértő, kielemezgető beszámolókat, inkább tényket közlő, s azokat sok sok érzelemmel megfűszerezett beszámolók lesznek ezek.

Idáig a személyes blogomban írtam le beszámolóimat (volt, amelyet 36 óra ébrenlét után, volt amelyet élményekkel teli ésszel és szívvel írtam), egy ideig ezeket fogom ebben a blogban is leközölni.

Azért csak ezeket (most jön egy kis személyes rész), mivel bő egy hét múlva utazok el Németországba, ahol egy egész évet fogok tölteni (tanulni fogok), és nem igazán (egyáltalán nem :D) lesz lehetőségem koncertekre járni. Viszont itt beszerzek egy jobbféle fényképezőgépet is, és a 2011-es nyári fesztiválszezonról már képes beszámolókkal fogok jelentkezni. Emellett, ha lehetőségem lesz, saját készítésű miniinterjúkat is láthattok majd tőlem.

 

Köszönöm a figyelmet, remélem tetszeni fognak az írások!

 

Vica